Bij elkaar brengen:

 

Jouw kennis en netwerk kan helpen de juiste match te brengen.
Doel: profit en non-profit organisaties die goede resultaten willen combineren met het goede doen extra ondersteunen.
Ken jij organisaties of mensen die deze doelstelling hebben en belangstelling hebben in ondersteuning, wil je dan de eerste stap zetten en ons in contact te brengen?

Hieronder staat meer beschreven wie ik ben en wat ik afgelopen jaren heb gedaan.
Vanuit passie en professionaliteit werk ik aan de mooie wereld. Vertaald naar het verder brengen van organisaties is dit het toepassen van prestatiegericht acteren en sturen naar continuïteit en verdere ontwikkeling. Het in hun kracht zetten van organisaties en mensen.

Ik werk vanuit “resultaten worden bereikt door en voor mensen” en mijn voorkeurvorm van (samen)werken is constructief, open en direct. Leidraad hierin is: ‘before you speak… Think! T is it true? H is it helpful? I is it inspiring? N is it necessary? K is it kind?’. Tevens ben ik zeer geïnteresseerd in prestatiemanagement in mijn werk voor organisaties en in het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling. Voor mezelf doe ik dit door de grenzen te verleggen middels triathlon, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Daarnaast draag ik bij aan de mooie samenleving door bestuursfuncties en me te verdiepen in politiek.

Afgelopen jaar heb ik voor Middin als Business Controller en Projectleider gewerkt. In de Business Controller rol heb ik meegeholpen in het opzetten van het bedrijfsmatig prestatiegericht sturen van de organisatie naar de doelstellingen. Als Projectleider gewerkt naar de goedgekeurde verantwoordingen naar financiers en jaarrekening. Daarvoor bij meerdere MKB-ers als stevig Business Controller en Adviseur geacteerd om hen te helpen in het realiseren van de doelstellingen. De eerste 10 jaar van mijn carrière heb ik gewerkt in rollen als Controller en Manager Finance & Control in internationale ondernemingen. Bij de ondernemingen Mars (food) en Dalli de Klok (FMCG) had ik multidisciplinair overleg op verschillende niveaus en met meerdere locaties om marge, omzet en winstdoelstelling te realiseren. Bij Belden werkte ik als Manager SSC aan het bouwen van het SSC in een complexe internationale structuur. Als Controller bij Océ was ik betrokken bij de verkoop/marge en de logistieke operatie. Dit ook meerdere jaren tijdens implementatie van wereldwijde centralisatie waarin operationele en financiële resultaten substantieel werden verbeterd. Mijn carrière startte bij Continental Can Europe (FMCG) waar ik onder andere verantwoordelijk was voor controlling van productie, service en verkoop/marge en managen van accounting.

 

2018  The Sure Way