Over Daniël:


Ik ben opgegroeid in een zeer actief ondernemersgezin. Ouders die hard werkten, een bedrijf opbouwden van ruïne tot succesvolle onderneming. Daarnaast vervulden ze meerdere bestuursfuncties in de gemeenschap van een sociaal actief dorp.

Zelf heb ik op dit bedrijf gewerkt en was van plan het over te nemen. Na het besluit voor een andere levensinvulling ben ik gaan studeren en op kamers gaan wonen. Mijn rit in de (wijde) wereld is verbreed met stages in het buitenland en meerdere bestuursfuncties in studenten-, studie- en sportverenigingen.

Hierdoor ben ik als mens gegroeid en is mijn wereldbeeld completer geworden. Ik heb mezelf steeds uitgedaagd en verbeterd, altijd wetende dat er meer in (me) zit. En dat is mijn grote drijfveer: het vervullen van de potentie van bedrijven, managementteams en medewerkers.

Na de studies Bedrijfseconomie en Bedrijfskunde heb ik gekozen om voor produktie en logistieke bedrijven te werken. Hier was ik in internationale teams actief om het bedrijf beter te laten presteren vanuit een Financiën&Controlling positie, met toepassen van (un)common sense, bedrijfskundige vakmanschap en aandacht voor de mens. Ik ben overtuigd dat resultaten worden behaald door mensen en dit inspireert mij om hierin te blijven ontwikkelen. 

Na een jaar als docent Hogeschool Financieel Management te hebben gewerkt heb ik besloten mijn ondernemersbloed te laten stromen. 
Ik ben gestart als zelfstandig organisatieadviseur en interim-manager > dit is het begin van SURE.

SURE stimulates people in creating successful organisations.

In order that everyone, and I mean everyone, has what they need.

 

2018  The Sure Way